AMGP2000 ja Upgrade

Tehokas vaihtopumppu, joka korvaa muut 

AMGP on lyhenne englanninkielisestä termistä ”After Market Grinder Pump” (vaihtorepijäpumppu).

AMGP2000 pumppu voidaan asentaa kiinteistöön jossa on hyväkuntoinen tiivis sakokaivo tai umpisäiliö ja liityttäessä kunnallistekniikkaan kaivuutöitä halutaan minimoida. Pumppu voidaan siis sijoittaa olemassa olevaan säiliöön ja se seisoo omilla jaloillaan tasaisella pinnalla.

AMGP2000 pumppu on sama LPS2000 Extreme pumppu, mutta sen mukana tulee sovitekappale läpiviennille esim. säiliön betoniseinään ja sähkökytkentä on vedenpitävällä pistokkeella suoraan sähköverkkoon.

Upgrade – uutta 2019!

Upgrade AMGP2000 mallisto on Suomessa kehitetty sarja joissa on rosterinen lisäosa jonka avulla AMGP pumppu on liitettävissä useimpiin markkinoilta löytyviin pumppaamosäiliöihin.

LPS 2000 Extreme pumppu voidaan vaihtaa kilpailijan pumppaamoon jos ongelmia esimerkiksi pinnanohjaus kohojen kanssa on esiintynyt. LPS paineohjauksella voitte siirtää huolet vipoista ja muista kausihuolloista (rasva, takertuminen, öljyhuollot) historiaan. LPS pumppaamon lisääminen keskipakoverkostoon onnistuu käytännössä ongelmitta koska verkostossa olevat linjapumppaamot ja vanhat keskipakopumppaamot hoitavat päivittäisen nopeusvaateen verkostoon.

Kilpailijoiden pumppaamomallit joiden korvaajaksi Upgrade sopii:

Bevera/Onninen Hydromatic (valmistus lopetettu)

Grundfossin Polar pumppaamot

Pro Lining pumppaamot

Xylem/Flygt -> tulossa 2020

Lue lisää AMGP2000:sta.