Tehokas repijällä varustettu ruuvipumppu

LPS2000Extreme-pumppu on LPS-järjestelmän sydän. Pumpun suuri pumppauskapasiteetti mahdollistaa jäteveden pumppaamisen useiden kilometrien päähän. Tämä vähentää linjapumppaamoiden tarvetta järjestelmässä.

Pumpun ainutlaatuisen rakenteen ansiosta sen tuottokäyrä on lähes pystysuora. Tämä mahdollistaa satojen pumppujen yhtäaikaisen käynnin samassa järjestelmässä, ilman että ne häiritsevät toistensa toimintaa.

LPS pumppu on ylläpitovapaa joka on käyttäjälle suurin näkyvä ero kun vertaillaan markkinoilta löytyviä korkealaatuisia laitteita keskenään. Markkinoiden kehittynein paineohjaus takaa että rasvapesua ei tarvitse pumppaamolle tehdä joka tuo käytännössä yli 100 € säästön vuositasolla käyttäjälle säästyneen vaivan lisäksi.Pump-Extreme

LPS2000Extreme on täysin yhteensopiva vanhojen LPS-järjestelmien ja -pumppaamojen kanssa.

  • Mitoitusnostokorkeutena käytetään 56 mvp, eli 5,6 baaria. Todellisuudessa pumpun kapasiteetti on kuitenkin vielä suurempi.
  • Pumpussa on noin 1kW:n 1-vaihe moottori. Pumpun asennus- ja käyttökustannukset ovat markkinoiden alhaisimmat.
  • Karkaistusta teräksestä valmistettu repijäpää hienontaa kiintoaineksen. Repijän rakenne on kehitetty niin ettei se voi jäädä jumiin ottamalla liian suuren kappaleen käsittelyyn. Voimavirtaa ei siis tähän tarkoitukseen tarvita vaan pumppu repii mahdollisista suuremmista esineistä pieniä palasia pitkän ajan kuluessa.
  • Käynnistys- ja pysäytysautomatiikka toimii painekytkimillä, pumpussa ei siis ole häiriöherkkiä pintavippoja tai kohoja.
  • Pumpussa on sisäänrakennettu takaiskuventtiili ja vastaimusuoja, joka estää alipaineen ja lappoilmiön putkistossa.
  • Pumppu kiinnitetään säiliöön pikalukituksella