LPS-lisävarusteet

LPS-takaiskuventtiili

Huoltovapaa, PE-muovista valmistettu takaiskuventtiili sopii asennettavaksi LPS-järjestelmään. Takaiskuventtiiliä käytetään tyypillisesti liittymäputkissa tontin rajalla lisäsuojana vuotoa vastaan, jos putki vaurioituu tontin alueella. Takaiskuventtiiliä voidaan käyttää myös kokoojaputkissa virtausteknisistä syistä, esim. virtauksen ohjaamiseen ja liettymisen estämiseen herkissä osissa.

Vapaa läpimeno. Yhteisiin voidaan liittää vakiomalliset mekaaniset putkiliittimet, hitsauspäät tai hitsata suoraan. Yhteiden halkaisijat ovat 40 mm, 50 mm ja 63 mm.

Backventil

Hälytysvalot

Xenon hälytysvaloa käytetään 95% asennuksista.

Sähkökeskus

Sähkökeskuksen reviisio F sisältää moottorisuojan, virran ulos oton max 2A, käyttötuntimittarin, hälyvalon, resetointinapin, käsikäytön. CEE –liitin pumpun kiinnittämiseksi.

Lisävarusteena GSM modeemi. Vakiona keskuksessa potentiaalivapaa hälytysviesti.

Korotus- /Lyhennyspaketti

Pumppaamon korotus LPS2000E

Pumppaamon lyhennys LPS2000E

LPS-pakkassuoja

Vesi- ja viemärijohtojen pakkassuojattuun asentamiseen

Normaalin käytännön mukaisesti putket asennetaan vakiosyvyyteen routarajan alapuolelle, kun maa-aines on helposti kaivettavaa, mäkiä ei ole paljon ja maastoon pääsee helposti. Mikäli putket on asennettava esim. maaperäolosuhteista tai korkeasta pohjavedestä johtuen lähelle maanpintaa, ne on suojattava jäätymiseltä. LPS-pakkassuojauksessa johdot asennetaan eristelaatikkoon, jonka sisällä on pakkassuojakaapeli, joka tarjoaa riittävän lisälämmön jäätymisen estämiseksi.

Olemme kehittäneet kokonaisjärjestelmän, johon sisältyy vakioeristelaatikot, saattolämmityskaapelit ja ohjausjärjestelmä sekä pääputkia ja kiinteistöliittymiä varten.

Putkien pakkaseristetyyppejä on erilaisia. 4 tavallisinta tekniikkaa ovat:

• Levyeriste

• Hevosenkenkäeriste

• Eristelaatikko

• Kaksoisvaippaputki

4 Tryckavlopp_grundförläggning_frostskydd-FI